7-22

Viber i Whatsapp brojevi
za pozive iz inostranstva:
Dostupnost: od 07 do 22h

 

24/7

Dežurna ustanova
Koste Jovanovića 87

 

7-22

Bul. Oslobođenja 155
Bul. Oslobođenja 165
Kneginje Zorke 7
Palmira Toljatija 1
Viber i Whatsapp brojevi
za pozive iz inostranstva:
Dostupnost: od 07 do 22h
Dežurna ustanova
Koste Jovanovića 87

Bul. Oslobođenja 155
Bul. Oslobođenja 165
Kneginje Zorke 7
Palmira Toljatija 1

Uncategorised

Belmedic

BEL MEDIC zdravstveni sistem za celu porodicu

  • Pronađi dijagnozu

  • Pronađi lekara

  • Pronađi uslugu

  • Kontaktirajte nas

O nama

Sve je počelo od male ordinacije sa samo troje zaposlenih, koju su 1995. godine osnovali supružnici dr Jasmina Knežević, pedijatar - pulmolog, i Milan Knežević, filmski reditelj. Od tada do danas, punih 26 godina, Bel Medic je neprestano unapređivao i širio spektar svojih usluga, kroz saradnju sa eminentnim lekarima, stalnu modernizaciju medicinske opreme i ulaganje u edukaciju svojih zaposlenih. Zahvaljujući tome prepoznat je kao regionalno relevantan medicinski centar. Danas stručni tim Bel Medica čini oko 800 lekara, vrhunskih stručnjaka među kojima su neka od najvećih imena srpske medicine.

Na šest lokacija, povezanih jedinstvenim kol-centrom i integralnom kompjuterskom mrežom, Bel Medic pruža pouzdane i kvalitetne medicinske usluge - preglede, najsavremeniju dijagnostiku, hirurško lečenje (operacije), bolničko lečenje u luksuznim apartmanima, stomatološke usluge, sistematske preglede, usluge laboratorije, kućne posete i transport bolesnika od 0 do 24 časa, kao i mnoge druge medicinske usluge. Poseduje pet najsavremenije opremljenih operacionih sala, najmoderniju angiosalu u Srbiji, jedinicu intenzivne nege, kao i luksuzne bolničke apartmane.

U Bel Medicu je 2016. urađena je prva barijatrijska operacija deteta u regionu, a prvi put u Srbiji je urađeno uklanjanje mokraćne bešike i rekonstrukcija iste od creva. Kao posledica svih ovih napredaka došle su i mnogobrojne nagrade i priznanja među kojima ističemo prestižnu evropsku nagradu European Business Awards za odnos prema klijentu. Jer glavna ideja vodilja Bel Medica za svih 26 godina postiojanja jeste upravo PACIJENT U SREDIŠTU PAŽNJE. Ovo potvrđuje i činjenica da je više od 500.000 zadovoljnih pacijenata pružilo je svoje poverenje ovoj ustanovi.

Bel Medic je prva privatna bolnica u Srbiji akreditovana prema najvišim evropskim standardima kvaliteta (ISO). Prva je zdravstvena ustanova u Srbiji kojoj je Quality Austria Center izdao sertifikat za sistem upravljanja zaštitom životne sredine prema standardu ISO 14001, kao i sertifikat HACCP za sistem bezbednosti hrane (januar 2017). ISO sertifikati koje „Bel Medic“ poseduje garantuju pacijentima najviši nivo kvaliteta usluge i bezbednosti u svakom trenutku.

  • Kućne posete

    Svi specijalistički pregledi, laboratorija, RTG, infuzija, gipsiranje, previjanje u vašoj kući 24/7

  • Porodilište

    Tim vrhunskih stručnjaka, vrhunska nega i posebne pogodnosti za trudnice, mame i bebe

  • Centri

    Zdravstveni sistem Bel Medic pacijentima pruža kompletnu dijagnostiku, lečenje, rehabilitaciju i praćenje nakon oporavka na jednom mestu

  • Bolničko lečenje

    Kompletan bolnički sistem sa vrhunski opremljenim operacionim blokom, porodilištem, intenzivnom negom i komfornim apartmanima

  • Terapija

    Injekcije, infuzija, fizikalna terapija, hemioterapija, biološka terapija 24/7

  • Edukacija

    Korisni saveti o zdravlju, najnovije medicinske vesti i otkrića, preporuke svetski relevantnih medicinskih institucija

  • ACIBADEM BEL MEDIC I KK CRVENA ZVEZDA NASTAVLJAJU SARADNJU

    Na veliko zadovoljstvo Acibadem Bel Medica objavljujemo da se uspešna saradnja sa KK Crvena zvezda nastavlja u duhu istih vrednosti. Ponosni smo na činjenicu što smo u i prethodnom periodu dokazali da su...

  • POZIVAMO VAS NA SKENERSKI SKRINING PLUĆA

    Zbog velikog interesovanja pacijenata, produžavamo promo period snimanja pluća skenerom sa do 80% manjim zračenjem u cilju ranog otkrivanja tumra pluća, praćenja postcovid pneumonije i dijagnostikovanja HOBP do

  • Integrisani turski i srpski medicinski sistemi Acibadem

    Potpisivanjem ugovora, danas je u Beogradu ozvaničena integracija dva velika medicinska sistema - turskog Acibadema, jednog od najvećih bolničkih lanaca na svetu, i Bel Medica, ugledne srpske privatne bolnice. Ugovor su

Šta drugi kažu o nama

"Vaš sam pacijent već duži niz godina i to očigledno nije slučajno. Jedina ste privatna klinika koja se angažovala u ogromnoj meri tokom pandemije. Nastavite tako i hvala na korisnim savetima koje objavljujete."

Rajka Rosić

Zdravstveni vodič

Bolesti i procedure po početnom slovu
Česte bolesti

Opširnije: Belmedic

O nama

Bel Medic je privatni zdravstveni sistem akreditovan po svim evropskim standardima. U luksuzno opremljenom prostoru na preko 6.500 m2 poseduje najmoderniju medicinsku opremu i kompletan bolnički sistem. Za 26 godina postojanja, preko 500.000 pacijenata nam je ukazalo poverenje.

Svakog dana, 24 sata dnevno, više od 850 lekara, vrhunskih stručnjaka u svim medicinskim specijalnostima je posvećeno lečenju dece i odraslih.

Na pet lokacija, povezanih jedinstvenim kol-centrom i integralnom kompjuterskom mrežom, Bel Medic pruža pouzdane i kvalitetne medicinske usluge - preglede, najsavremeniju dijagnostiku, hirurško lečenje (operacije), bolničko lečenje u luksuznim apartmanima, stomatološke usluge, sistematske preglede, usluge laboratorije, kućne posete i transport bolesnika od 0 do 24 časa, kao i mnoge druge medicinske usluge.

25 GODINA SA VAMA

Bel Medic je prva privatna bolnica u Srbiji, sa tradicijom koja garantuje kvalitet, sirgurnost, stručnost

600 LEKARA

U Bel Medicu rade eminentni stručnjaci svih specijalnosti

500000 PACIJENATA

Preko 300.000 pacijenata lečeno je u Bel Medicu tokom 22 godine postojanja. Taj broj raste iz dana u dan.

24 SATA

Radimo 24 sata i u svakom trenutku možemo zbrinuti i najteže hitne slučajeve

Opširnije: O nama

Usluge

  • Pregledi za odrasle

  • Pregledi za decu
  • Laboratorija
  • Dijagnostika
  • Hirurgija
  • Dečja hirurgija
  • Stomatologija
  • Terapija
  • Kućne poesete
  • Obezbeđenje događaja
  • Transport

Opširnije: Usluge

Porodilište

Dragi budući roditelji, želja nam je da Bel Medic postane pridruženi član vaše porodice, koji će brinuti predano i sa pažnjom, u svakom trenutku vašeg najvažnijeg putovanja. Već 25 godina Bel Medic je prepoznat po kvalitetnoj i efikasnoj medicinskoj usluzi, bezbednosti i brizi o pacijentima, ali u kućnom ambijentu i dostupnosti 24 sata, svakog dana u nedelji. 

Ponosni smo na naše porodilište, opremljeno najsavremenijom opremom, koje uključuje porođajnu, operacinu salu i apartmane u kojima je moguć boravak ne samo majke i deteta, već i partnera. Potrudili smo se da prvi dani majčinstva svakoj ženi protiču u prijatnoj atmosferi, u klimatizovanim apartmanima sa kupatilom, televizorom i internetom. Takođe, sve buduće majke mogu posetiti naš restoran i uživati u bašti i specijalno pripremljenim jelima, koja su prilagođena njihovom nutritivnim  potrebama. 

Naš iskusni tim ginekologa-akušera vam je uvek na raspolaganju - 24 sata, 7 dana u nedelji, stvarajući ugodno i sigurno okruženje u kome će dete započeti svoj život. Iskusni anesteziolozi sa rutinom u epiduralnoj i spinalnoj anesteziji, pedijatri-neonatolozi, ali i kolege drugih specijalnosti (kardiolozi, endokrinolozi, hirurzi) su tu u slučaju da to zdravstveno stanje majke i deteta zahtevaju. Načelnik Bel Medic porodilišta je dr Vladimir Vajs, koji ima ogromno iskustvo i  višedecenijsku praksu u oblasti ginekologije i akušerstva. 

Za brigu o porodilji i pomoć oko dojenja zadužene su naše babice, a o svakoj bebi predano brinu pedijatar i pedijatrijska sestra. Neonatalni skrining, skrining sluha i imunizacija su kod nas rutinske procedure.

Budite i vi zadovoljna mama koja je odlučila da svom detetu koje dolazi na svet pruži ji najbolje birajući porodilište Bel Medic!

Bel Medic porodilište je po meri i očekivanjima svake trudnice.

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA DOLAZAK U BEL MEDIC PORODILIŠTE?

  • Za Bel Medic porodiliste nije vam potrebna torba sa stvarima. Mi smo obezbedili sve što treba i za mamu i za bebu! 
  • Pri dolasku u porodilište od lične dokumetacije potrebna Vam je samo lična karta ili pasoš, krvna grupa i RH faktor na aktuelno prezime sa matičnim brojem.
  • Ukoliko niste vodili trudnoću u Bel Medicu, a ipak ste se opredelili za porođaj u našem porodilištu, po prijemu u porodilište biće Vam odrađene sve neophodne analize. U slučaju da već posedujete neke rezultate analiza, ponesite ih sa sobom.

Bel Medic porodilište  - Mesto gde se ljubav rađa.

VIRTUELNA ŠETNJA KROZ PORODILIŠTE:

  • dr Slavica Janošević

Opširnije: Porodilište

Za pacijente

  • Bolesti od A do Š

  • Priprema za pregled

  • Podrška nakon lečenja

  • Prevoz do Bel Medica

  • Ako niste iz Beograda

  • Uslovi plaćanja

  • Osiguranja

  • Simptomi

Opširnije: Za pacijente

Kontakt

  • 44.8004,20.4672

    Slavija

    Kneginje Zorke 7
    11000 Beograd, Srbija
    30, 31, 33, 36, 39, 42, 47, 48, 59, 78, 401,
                  402, E9
    9, 10, 14

    T: +381 11 309 1000
    E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  • 44.7774,20.4722

    Voždovac

    Koste Jovanovića 87 - dežurna ustanova noću
    11000 Beograd, Srbija
    (Preko puta Zvezdinog stadiona)
    47, 48, 33, 401, 402, E9
    9, 10, 14

    T: +381 11 309 1000
    E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  • 44.7776,20.4718

    Voždovac II

    Bulevar Oslobođenja 165
    11000 Beograd, Srbija
    47, 48, 33, 401, 402, E9
    9, 10, 14

    T: +381 11 309 1000
    E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  • 44.7784,20.4703

    Voždovac III

    Bulevar Oslobođenja 155
    11000 Beograd, Srbija
    47, 48, 33, 401, 402, E9
    9, 10, 14

    T: +381 11 309 1000
    E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  • 44.8259,20.4134

    Novi Beograd

Menadžment

Dr Jasmina Knežević

CEO Acibadem Bel Medic I osnivač Bel Medic-a

Pharm.D. Feyza Öztürk

COO

Dr Ivana Petrović

Medicinski direktor, zamenik direktora

Ivana Vlahović

Direktor Službe za ljudske resurse

Olivera Veljanović

Direktor službe za kontrolu kvaliteta

Dr Slavica Kalezić Milošević

Direktor Doma zdravlja Slavija

Dejan Dragić

CFO

Igor Todić

Direktor podrške

Maja Jovanović

Menadžer bolničke službe

Departments

MEDICINSKI DIREKTOR

+381 11 309 1046
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

PRODAJA

+381 11 309 1044

MARKETING

+381 11 309 1061
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

FINANSIJE

+381 11 309 1072
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

KONTROLA KVALITETA

+381 11 309 1045
+381 69 309 1029
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

LJUDSKI RESURSI

+381 11 309 1066
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Lokacije

  • Voždovac

    Koste Jovanovića 87 - dežurna ustanova noću
    11000 Beograd, Srbija
    (Preko puta Zvezdinog stadiona)
    47, 48, 33, 401, 402, E9
    9, 10, 14

    T: +381 11 309 1000
    E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  • Voždovac II

    Bulevar Oslobođenja 165
    11000 Beograd, Srbija
    47, 48, 33, 401, 402, E9
    9, 10, 14

    T: +381 11 309 1000
    E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  • Voždovac III

    Bulevar Oslobođenja 155
    11000 Beograd, Srbija
    47, 48, 33, 401, 402, E9
    9, 10, 14

    T: +381 11 309 1000
    E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  • Slavija

    Kneginje Zorke 7
    11000 Beograd, Srbija
    30, 31, 33, 36, 39, 42, 47, 48, 59, 78, 401,
                  402, E9
    9, 10, 14

    T: +381 11 309 1000
    E: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  • Novi Beograd

Kontakt

Opširnije: Kontakt

Dr Milica Pipović

Radno mesto / Radno iskustvo:

  • Lekar opšte prakse

Obrazovanje: 

  • Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu

Posebna sfera interesovanja:  

  • ginekologija i akušerstvo, patologija trudnoće, savremena terapija infertiliteta.

Uslovi korišćenja

IZJAVA O PRIVATNOSTI

U ime Bel Medic Opšte bolnice obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.

Prikupljamo  samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke  neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Dajemo  kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne  da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi  podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo  zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni  u Bel Medic Opštoj bolnici odgovorni su za poštovanje načela zaštite  privatnosti.

ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom  unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informracije se prenose  putem javne mreže u zaštćenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL  protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske  tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje  procesor platnih kartica, WSPay, pa se tako kompletan proces naplate  obavlja na stranicama WSpay-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj  kartici nisu dostupni našem sistemu.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U  slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno  platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira  na razlog vraćanja, Bel Medic Opšta bolnica je u obavezi da povraćaj  vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači  da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun  korisnika kartice.

IZJAVA O KONVERZIJI

All payments will be effected in Serbian currency - Dinar (RSD). The amount  your credit card account will be charged for is obtained through the  conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the  current exchange rate on the Serbian National Bank.

When charging  your credit card, the same amount is converted into your local currency  according to the exchange rate of credit card associations. As a result  on this conversion there is a possibility of a slight difference from  the original price stated in our web site.

Vizija i misija

Već 25 godina sledimo našu viziju da:

  • Budemo lideri privatnog zdravstva u regionu, pratimo najsavremenije digitalne tehnologije
  • Budemo iskreno posvećeni medicinskim izazovima
  • Radimo u skladu sa međunarodno usvojenim protokolima lečenja i najboljim medicinskim praksama
  • Podignemo nivo zdravstvene usluge i zdravstvenog sistema u Srbiji
  • Stvorimo instituciju bolju od njenih pojedinaca
  • Osiguramo svojim pacijentima najbrži put do dijagnoze i lečenje bez nepotrebnih troškova
  • Omogućimo pacijentu  sve zdravstvene usluge na jednom mestu 
  • Stvaramo sinergiju lekara i pacijenta tokom lečenja i pružamo oslonac i podršku i nakon lečenja 
  • Prućamo besplatne konsultacije sa lekarima Call centra 24/7
  • Budemo dostupni 24 sata, vikendom i praznicima
  • Uvažimo sve želje i potrebe svojih pacijenata i omogućimo im maksimalan konfor i dostojanstvo
  • Negujemo personalizovani pristup i toplu atmosferu
  • Pružimo strpljenje i humani pristup svakom pacijentu i njegovoj porodici
  • Podržavamo privatnu inicijativu i aktivno učestvujemo u kreiranju boljeg poslovnog ambijenta
  • Poslujemo na najvišem stepenu društvene odgovornosti

Pročitajte naše politike privatnosti na sledećim linkovima

Interna medicina

Interna medicina se bavi problemima i bolestima unutrašnjih organa, u čije grane spadaju: 

  •  endokrinologija 
  • kardiologija 
  • pulmologija
  • gastroenterologija 
  • reumatologija 
  • alergologija 
  • hematologija
  • nefrologija
  •  onkologija

Na specijalistički pregled ne morate da čekate. Specijalisti interne medicne različitih subspecijalnosti na klinici Bel Medic su Vam dostupni u trenutku kad imate zdravstveni problem, u bilo koje doba dana ili noći, sedam dana u nedelji - u našoj ordinaciji, u Vašoj kancelariji, kod kuće. Pored toga, klinika Bel Medic nudi i mogućnost hospializacije i bolničkog lečenja.

Tim internista klinike Bel Medic čine eksperti različitih internističkih grana koji usko sarađuju i koordinirano leče pacijenta. Potrebne dijagnostičke procedure (laboratorijske analize, rendgensko snimanje, ultrazvučni pregled….) mogućno je obaviti odmah, bez dodatnog zakazivanja i čekanja. Rezultati potrebne dijagnostike su gotovi veoma brzo, čime se skraćuje vreme do postavljanja dijagnoze i započinjanja lečenja. Za slučaj postojanja udruženih bolesti, eksperti različitih grana interne medicine će organizovati i lekarski konzilijum, za bilo koje stanje, kao i za maligna oboljenja.

Edukacija


Bolesti

Interna medicina

Opširnije: Interna medicina

Rendgen

Rendgen je klasična medicinska dijagnostička procedura, kojom se brzo i jednostavo dobijaju bitne informacije za dalji tok lečenja. Najčešće se primenjuje u ortopediji, traumatologiji, hirurgiji, a predstavlja osnovnu i nezaobilaznu dijagnostiku kod bolesti pluća i srca.

Bel Medic poseduje digitalni rentgen ("Visaris") najnovije generacije. Osnovna prednost ovog digitalnog dijagnostičkog sistema je pored brzine i kvaliteta slike i značajno smanjenje doze zračenja u odnosu na konvencionalne i CR sisteme za postizanje istog kontrasta i kvaliteta slike (iznad 30%).

Više o specifičnim rendgen snimanjima saznajte klikom na linkove:

Kućne posete

Ekipe  Bel Medica mogu vas lečiti u vašoj kući ne samo u Beogradu nego širom  Srbije. Krećemo odmah i stižemo za najkraće moguće vreme čak i u  najudaljenija mesta.

U sopstvenoj kući bićete zbrinuti skoro kao u bolnici.

Evo usluga koje možete dobiti kod kuće:

  • svi specijalistički pregledi
  • sve laboratorijske analize
  • inhalacija
  • infuzija
  • ultrazvuk
  • rentgen
  • stavljanje gipsa
  • previjanje
  • fizikalna terapija
  • promena katetera
  • klizma

Pozovite nas na 011-309-1000, dolazimo u svako doba dana i noći, vikendom i za sve praznike

Transport

Bel Medic nudi uslugu transporta pacijenata iz Srbije i Evrope. 

Naš tim visoko stručnih lekara iz svih oblasti medicine i stručno medicinsko osoblje vam stoje na raspolaganju 24 sata dnevno, svim danima u nedelji i praznicima.

Sanitetska vozila Bel Medica opremljena su najsavremenijom i kompletnom opremom koja omogućuje sveobuhvatnu i bezbednu negu za svakog pacijenta.

Bel Medic vodi brigu o svim aspektima koji moraju zadovoljiti fizičke, zdravstvene i emocionalne potrebe pacijenata i njihovih porodica.

Ukoliko imate potrebu za uslugom medicinskog transporta budite slobodni da nas  kontaktirate pozivom našeg call centra 011 309 1000 i dobićete sve potrebne informacije.

Tu smo za Vas i Vašu porodicu!

Obezbeđenje događaja

Ponosni smo na činjenicu da je Bel Medic izbor poverenja i medicinske zaštite na najznačajnijim sportskim i kulturnim manifestacijama u Srbiji. 

Javni skupovi, koncerti, sajmovi ili utakmice su dešavanja koja posećuje veliki broj ljudi. Kako zbog gužve, vremenskih uslova ili drugih faktora, često se dešava da posetiocima zatreba hitna medicinska pomoć. Tada smo mi tu sa najsavremenijom opremom i vrhunskim stručnjacima iz svih medicinskih oblasti da blagovremeno i efikasno ukažemo adekvatnu medicinsku pomoć ili transport u zavisnosti od ozbiljnosti zdravstvenih tegoba pacijenata. Medicinsko obezbeđenje  kulturnih i sportskih manifestacija i ostalih javnih skupova je obavezno zakonom predviđena usluga i od presudnog značaja za bezbednost svih učesnika.

Mi brinemo o vašem zdravlju gde god da se nalazite!

Priprema za pregled

Poštovani pacijenti, nama u Bel Medicu najvažnije je vaše zdravlje i zdravlje vaše porodice. Takođe, veoma nam je stalo da se kod nas osećate sigurno i da vam pružimo svu potrebnu podršku. Kako bismo mogli da vam u svakom trenutku prućimo maksimum, važno je da budete upoznati sa procedurama i pripremama za pregled u našoj bolnici.

Saveti i uputstva za pacijenta: 

  • Pripremite se za razgovor. Ponekad se pre pregleda možete osećati uplašeno, nervozno, zbunjeno, zabrinuto, što je potpuno normalno. Često se događa da u tim okolnostima čovek zaboravi da postavi lekaru sva pitanja koja su mu važna i koja ga muče. Iako će vam naši lekari posvetiti punu pažnju i objasniti vam sve u vezi sa vašom dijagnozom i lečenjem i dati sve savete - savetujemo da pre dolaska ipak zapišete sve o čemu biste želeli da razgovarate sa svojim lekarom. 
  • Budite spremni da odgovorite na pitanja lekara. Kako bi u potpunosti razumeli vaše simptome i zdravstvenu situaciju, lekari Bel Medica će vam postaviti određena pitanja. Neka od najčešćih pitanja sa kojima će te se susresti po dolasku u Bel Medic uključuju:
    • Koje je vaš zdravstveni problem?
    • Koje su simptomi i koliko dugo ih imate?
    • Koliko često i kada se pojavljuju simptomi? 
    • Kada se simptomi pogoršavaju (npr. nakon vežbanja, nakon konzumiranja određenih namernica, itd.)
    • Da li uzimate lekovi i koje lekove uzimate?
    • Da li ste alergični na određene lekove, hranu ili preparate?
    • Da li imate pozitivnu porodičnu istoriju bolesti?
  • Budite slobodni da postavite dodatna pitanja. Ne plašite se da učestvujete u razgovoru i ne zadržavajte pitanja za kraj. Recite šta vas brine na samom početku pregleda, zatražite objašnjenja ukoliko ne razumete neki medicinski termin ili proceduru. 
  • Dođite na vreme.
  • Ponesite svu medicinsku i ličnu dokumentaciju (karticu osiguranja, sve rezultate snimanja, analiza, otpusne liste... (ako ih imate), listu lekova koje uzimate). 
  • Slobodno povedite člana porodice ili prijatelja sa vama na pregled. Zamolite člana porodice ili prijatelja da umesto vas vodi beleške razgovora sa lekarom kako biste se vi fokusirali na razgovor i kako biste uvek mogli da se podsetite svega što vam je važno. 
  • Ukoliko vam je potreban prevodilac, obavestite naš call centar na 011 309 1000 i Bel Medic će se potruditi da vam obezbedi prevodioca. 
  • Napustite Bel Medic tek kada imatejasan plan lečenja. Ponovite sve informacije koje ste dobili, ukoliko nešto nije jasno pitajte. 

Nakon završenog pregleda, a pre izlaska iz bolnice, obavezno se javite sestri ili tehničaru na pultu. Ukoliko je neophodno zakazati kontrolni pregled, isti možete zakazati odmah. 

Priprema za pregled uveliko zavisi od pregleda / procedure zbog koje dolazite u Bel Medic. 

Ne brinite, o svakom pregledu koji zahteva posebnu pripremu bićete blagovremeno obavešteni.

Postoje  neki jasno definisani standardi pri određenim pregledima, a jedni od njih su:

Za dolazak na magnet ili skener biće potrebno da metalne predmete, kaiš, nakit, naočare za vid ili protezu, ukoliko je to moguće ostavite kod kuće. 

Magnetna rezonanca (NMR/MRI/MR)

Pre skenerskog snimanja ne smete jesti ni piti nekoliko sati pre pregleda. 

Ukoliko dolazite na test opterećenja bitno je da obučete udobnu odeću i obujete udobnu obuću (sportsku) kako biste nesmetano mogli da uradite test.

Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja ili nedoumica kontaktirajte naš call centar na 011 309 1000.

Podrška nakon lečenja

Poštovani pacijenti, Bel Medic može da se pohvali izuzetnim odnosom prema svakom pacijentu. Po tome smo poznati u evropskim razmerama - na prestižnom Evropskom takmičenju - European Business Awards, održanom 17. Juna 2016. u Milanu, Italija, gde je učestvovalo 32000 kompanija iz cele Evrope u 11 kategorija osvojili smo prvo mesto u kategoriji „Odnos prema klijentu“. I to u konkurenciji sa nekim od najvećih evropskih korporacija i sistema poput Deutche Telekoma, Minhenskog Aerodroma, Reutersa, Belgijskog javnog prevoza i drugih. 

U skladu sa tim jedna od naših odlika je i naša jedinstvena podrška pacijentu nakon odlaska iz Bel Medica. To podrazumeva da: 

  • Naši lekari svakodnevno zovu svoje pacijente kako bi proverili njihovo zdravstveno stanje sve do potpunog izlečenja.
  • Naši pacijenti imaju svu slobodu da svog izabranog lekara prilikom njegovog poziva pitaju o svemu što ih zanima u vezi sa terapijom i planom lečenja.
  • Naša patronažna služba je uvek na raspolaganju (24 sata dnevno, radnim danima, vikendom, u vreme državnih i verskih praznika) za svoje pacijente kojima je potrebna medicinska intervencija moguća u kućnim uslovima.

Bel Medic je uvek tu za Vas i Vašu porodicu!

7 dana 0-24
+381 65 309 1000

Dežurna ustanova 24/7
Koste Jovanovića 87

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Copyright by Bel Medic 2021. All rights reserved.